Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ

ekoenergetyka.com.pl

Administrator danych

 Ekoenergetyka-Polska S.A. z siedzibą w Zielonej Górze (66-002) przy ulicy Nowy Kisielin – Rozwojowa 7A

Dane osobowe

1. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem strony internetowej są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej RODO oraz ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r.

2. Administrator przetwarza dane osobowe (imię oraz adres e-mail) za pośrednictwem strony ekoenergetyka.com.pl w momencie skorzystania przez użytkownika z formularza kontaktowego. Dane przetwarzane są na podstawie udzielonej zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) oraz dla celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów (art. 6 ust. 1 lit f. RODO).

3. Dane przetwarzane będą przez okres minimum 2 lat w celu wykonania zobowiązań wynikających z wymogów zapytania lub do czasu odwołania udzielonej zgody.

4. W trakcie korzystania ze strony internetowej pobierane będą również następujące dane: adres IP odwiedzającego oraz adres IP, z którego nadesłano wiadomość, lokalizacja geograficzna, wersja oraz typ przeglądarki internetowej, a także informacje o czasie i sposobie przeglądania strony.

5. Podanie danych jest dobrowolne, a Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są: przetwarzane zgodnie z prawem, zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami, merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.

Udostępnianie danych osobowych

1. Dane osobowe przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu strony internetowej, w tym w szczególności hostingodawcom oraz podmiotom udostępniającym narzędzia do analizy ruchu internetowego – Google Analitics.

2. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem

3. W celu realizacji uprawnień, o których mowa w pkt. 2 należy wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres: rodo@ekoenergetyka.com.pl

4. W sytuacji wystąpienia przez użytkownika z uprawnieniem wynikającym z powyższych praw, Administrator spełnia żądanie albo odmawia jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak – z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – Administrator nie będzie mógł spełnić żądania w ciągu miesiąca, spełni je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując użytkownika uprzednio w terminie miesiąca od otrzymania żądania – o zamierzonym przedłużeniu terminu oraz jego przyczynach.

5. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba, której dane dotyczą, ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Pliki cookies

1. Pliki cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które są pobierane i przechowywane w urządzeniu końcowym użytkownika strony internetowej przez czas określony w parametrach pliku lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika. W plikach cookies przechowywane są informacje, które są często niezbędne do prawidłowego działania witryny internetowej, a zawierają w szczególności nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalną nazwę.

2. W celu analizowania ruchu użytkownika na stronie internetowej wykorzystujemy Google Analytics, który używa plików cookie, aby rozpoznawać komputer użytkownika podczas odwiedzania witryny internetowej. Niniejsze pliki wykorzystywane są do analizowania sposobu korzystania ze strony internetowej w celu opracowywania ogólnych statystyk odwiedzin strony. Szczegółowe informacje dotyczące polityki prywatności Google Analitycs znajdują się pod niniejszym adresem: https://policies.google.com/privacy?hl=pl

3. Wykorzystywanie plików cookies jest konieczne do prawidłowego świadczenia usług na stronie internetowej, a Administrator wykorzystuje pliki cookies w celu lepszego poznania sposobu interakcji użytkownika w zakresie zawartości strony.

4. Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępności plików cookies dla swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Ekoenergetyka-Polska S.A. пропонує допомогу громадянам України! 💙💛

Ми із занепокоєнням спостерігаємо за військовими подіями, які відбуваються в Україні. Захоплюємось нашими сусідами, їхньою героїчною боротьбою та рішучістю з агресором, але також переповнені страхом за мирне населення – переважно жінок, дітей та людей похилого віку, які шукають притулку в Польщі від жорстокої війни. Хочемо запропонувати реальну допомогу.

▶ Хто ми є?

Компанія Ekoenergetyka-Polska S.A. є одним із найбільших роботодавців у місті Зелена Гора в Любуському воєводстві з місцезнаходженням у Новому Кісєлінє. Є виробником зарядних станцій для електромобілів - ми проектуємо та виробляємо нові рішення для електронної мобільності. Протягом 12 років наша компанія розвивається з точки зору інфраструктури, технологій та організації. Щодня ми запрошуємо до співпраці багато спеціалістів із різних галузей. У цей кризовий момент ми хочемо запропонувати комплексну підтримку щонайменше 10 родинам з України.

▶ Ми пропонуємо:

👉 стабільну роботу, на основі трудового договору, що забезпечить безпеку Вашої родини

👉 безкоштовне проживання щонайменше на 6 місяців, необхідну допомогу, пов’язану з проживанням

👉 безкоштовний транспорт для переїзду

👉 безкоштовний догляд за дітьми віком від 3 до 6 років у садочку Ekolucky - в безпосередній близькості від компанії. Це наш приватний дитячий садок із сучасною інфраструктурою, яким керує кваліфікований персонал. www.ekolucky.pl

Ми допоможемо дітям та підліткам знайти місце в державній школі нашого міста.

👉 безкоштовну медичну, юридичну та психологічну допомогу

👉 … а також необхідне кваліфікаційне навчання, яке оплачує роботодавець або вивчення польської мови.

Допомога буде довгостроковою, щоб сім’ї відчували себе в безпеці та стабільності. 💙💛

Наша компанія постійно розвиває свою команду і запрошує до співпраці в кожному організаційному підрозділі в області - виробництва (електромонтаж, електроніка), проектування (механіки, автоматики), IT (програмісти, IT-адміністратори), фінансів, бухгалтерії і маркетингу.

👉 Якщо у Вас виникли запитання чи сумніви, зв'яжіться з нами:

Наш координатор відповість на всі Ваші запитання:

Іренеуш Яворницький, тел. +48 506 906 479

pomoc.dla.Ukrainy@ekoenergetyka.com.pl

Війна – це завжди трагедія для простих громадян.

Ми всією душею з Україною та її Героями!

#ЕкоенергетикаЗУкраїною

Ekoenergetyka-Polska oferuje pomoc dla Obywateli Ukrainy! 💙💛

Z niepokojem obserwujemy wydarzenia militarne mające miejsce na #Ukrainie. Pełni podziwu i szacunku dla Naszych Sąsiadów za ich bohaterską walkę i determinację z agresorem, ale także pełni obaw o ludność cywilną - głównie kobiety, dzieci i osoby starsze, które szukają w Polsce azylu przed okrucieństwem wojny, chcemy zaoferować realną pomoc.

▶ Kim jesteśmy?

Ekoenergetyka-Polska S.A. jest jednym z największym pracodawców w Zielonej Górze w województwie #lubuskim z siedzibą w Nowym Kisielinie. Jesteśmy producentem stacji ładowania do pojazdów elektrycznych - projektujemy oraz produkujemy nowe rozwiązania w obszarze e-mobility. Od 12 lat rozwijamy się infrastrukturalnie, technologicznie i organizacyjnie. Na co dzień zapraszamy do współpracy wielu specjalistów z różnych dziedzin. W tym kryzysowym momencie chcemy zaoferować 👉kompleksowe wsparcie dla minimum 10 rodzin z Ukrainy.👈

▶ Oferujemy:

👉 stabilną pracę, na umowie o pracę, która zapewni bezpieczeństwo Twojej rodzinie

👉 darmowe lokum na minimum 6 miesięcy, niezbędną pomoc z związaną z zakwaterowaniem

👉 bezpłatny transport umożliwiający przeprowadzkę

👉 darmową opiekę nad dziećmi w wieku od 3 do 6 lat w nowoczesnym żłobku i przedszkolu Ekolucky – w bezpośrednim sąsiedztwie firmy. Jest to nasze prywatne przedszkole z nowoczesną infrastrukturą prowadzone przez wykwalifikowany personel. www.ekolucky.pl

Dla dzieci i młodzieży w wieku szkolnym pomożemy znaleźć miejsce w szkole państwowej w naszym mieście.

👉 nieodpłatną opiekę medyczną, prawną i psychologiczną 

👉 …a także niezbędne szkolenia kwalifikacyjne opłacane przez pracodawcę czy naukę języka polskiego.

Pomoc będzie długofalowa, tak by rodziny mogły poczuć się bezpiecznie i stabilnie. 💙💛

Nasza firma stale rozwija swoje zespoły i zaprasza do współpracy w każdym pionie organizacyjnym w obszarze - #produkcji (elektromontaż, elektronika), #projektowania (konstruktorzy mechanicy, automatycy), #IT (programiści, administratorzy IT), #finansów, #księgowości czy #marketingu.

👉 Jeżeli masz pytania, wątpliwości skontaktuj się z nami:

📲💻 Nasz koordynator odpowie na każde pytanie:

Ireneusz Jawornicki, tel. +48 506 906 479

pomoc.dla.Ukrainy@ekoenergetyka.com.pl

Wojna jest zawsze tragedią zwykłych obywateli.

Jesteśmy całym sercem z Ukrainą i jej Bohaterami!

#standWithUkraine

Ekoenergetyka offers help for Ukrainian citizens! 💙💛

We observe with great concern the horrific events in Ukraine. We're hoping that the war taking place there will be brought to a quick end. We are full of admiration and respect for the resolve of the citizens of Ukraine, but we are also full of fear for the unarmed civilians - mainly women, children and the elderly, who seek asylum in Poland from the cruelty of the war. We want to offer them real help.

▶ Who are we?

Ekoenergetyka-Polska S.A. is one of the largest employers in Zielona Góra in the lubuskie voivodship with headquarter in Nowy Kisielin. We are a manufacturer of charging stations for electric vehicles - we design and produce new e-mobility solutions. We have been developing in every possible way for 12 years. Every day we invite many specialists from various fields to cooperate with us.
At this crisis moment, we want to offer comprehensive support to at least 10 families from Ukraine.

▶ What we offer:

👉 stable work, based on a contract of employment that will ensure the safety of your family

👉 free accommodation for a minimum period of 6 months, necessary assistance related to accommodation

👉 free transport for moving

👉 free care for children in age from 3 to 6 years, in a modern Ekolucky nursery and kindergarten - near to the company. It is our private kindergarten with modern infrastructure, run by qualified personnel.

👉 We will help children and teenagers find a place in a state school in our city.

👉 free medical, legal and psychological care

👉 ...as well as the necessary qualification training or Polish language classes paid by the employer.

The help will be long-term so that families can feel safe and stable. 💙💛

Our company is constantly growing and invites you to join its structures in the following areas - production (electrical installation, electronics), design (mechanics, automation engineers), IT (programmers, IT administrators), finance, accounting or marketing.

👉 If you have any questions or doubts, please  do not hesitate to contact us - our coordinator will answer every question:

Ireneusz Jawornicki, tel. +48 506 906 479

pomoc.dla.Ukrainy@ekoenergetyka.com.pl

War is always a tragedy for all citizens.

We are with all our heart with Ukraine and the Heroes of this country!

#standWithUkraine